Iz mog ugla

Umesto uvoda

Sedim jedno 20 minuta za kompjuterom, i razmišljam se šta da napišem kao uvod. Kucam, brišem, kucam brišem, i nikako da pređem preko prve rečenice.
To je donekle razumljivo, jer pored vesti i tekstova koje sam pisao za neke domaće (i strane) IT časopise i sajtove, nisam pisao ništa za svoju dušu. Više sam navikao na BBSove, news grupe, forume. Tamo je sve in medias res (Registrujete se i odmah ulazite u diskusiju, bez ikakvog predstavljanja i objašnjavanja).

Ali ovo nije BBS, nije forum; nekog, bilo kakvog uvoda mora biti. Nemam pripremljenih 50 tekstova koje ću odjednom da objavim. Imam samo entuzijazam i puno ideja za buduće tekstove.

U narednih nekoliko dana će na sajtu biti samo ovaj post, dok ne podesim sve što se tiče sajta (izgled, sidebar, integracija sa FB-om i Twitterom, itd…).

Leave a Comment

3 Comments

 • Sistematično, jasno, pragmatično, iskreno, simpatično – pravi ETF :).
  Evo vam prvog fana, koji iz ličnog iskustva ima jako lepo mišljenje o ETF-ovcima, mada bih rekla da je moj stariji od vas podosta :).

  Dobrodošli u svet blogera i sve najbolje :).

  • Hvala puno na dobrodošlici :)

   Trenutno sam u nekom haosu, ali gledaću da omogućim komentarisanje sa blogspot nalogom… Na svom sam wordpressu pa je integracija sa blog platformama malo teža.
   Onda ćemo moći da se dopisujemo kako valja :)